Fortsatt jobb

Även om vi är på väg tillbaka till ”normal” läge fortsätter diabetes vara en sorts centrum hela tiden. Det är svårt att stänga av kontrollen av blodsockret även om Gabriel är på fritids. Vi utrustade ju större delen av familjen med Mi Band 4 för att ha lättare kolla på BS. Det ända jag har saknat där är möjligheten att kolla både mitt och Gabriel BS på samma ställe. I och med att vi bytte Gabriels fitbit versa mot ett Mi Band också mest pga av att hans handleder är så små att fitbiten gjorde ont på honom. Och skärmen på Mi Bandet är ju inte speciellt stort. Så hade vi ju en klocka över. Först hade tänkt att köra dubbla klockor med det blir lite klumpigt. Jag är ingen fan av att ha ”väggklockor” på handen. Fit biten är större men den kan funka för mig. så i går satte jag mig och började ändra inställningar och fick efter lite pul med uppdateringar osv igång fitbit så den hämtade data och visade Blodsocker för både Gabriel och mig.

Så här blev resultatet. Urtavlan heter Sentinel och Ryan Chen är utvecklaren. det funkar inte riktigt lika bra som Mi Bande då det laggar och updaterar inte alltid som Mi Band gjort hela tiden med väldigt få missar. Men jag tror det kan gå att leva med. Vem vet nästa uppdatering kanske löse det också.

Blodsocker enligt CGM i skrivandets stund. Gabriel 6,9 mmol/l och Henkes 5,7 mmol/l

Share