Från skit till toppen

I torsdag hade vi en riktig skit dag som ni som läst bloggen kanske minns. men igår var det en riktigt toppen dag på flera plan. Igår var Åsa och jag på bröllop eller bröllop är nog fel ord även om det fungerade som bröllop så heter det nog löftesförnyelse. Pernilla och Mathias hade ju ändå varit gifta i 12 år redan. Det blev en himla trevlig och rolig efter middag och kväll mycket skratt och stoj. och kroppen min orkade med ovanligt länge för sådana här tillställningarna. Så det var toppen. Men detta var inte allt.

Gabriels data från gårdagen

Här ovan ser ni näst in till ett perfekt värde för en dag på Gabriel. Ni som är snabba på matte ser att det bara blir 98% totalt och det beror på att det var så varmt och den lille pojken inte drack tillräckligt med vatten. Hela dagen låg han mer eller mindre perfekt visst han hade några små känningar och vid något tillfälle upp åt 10 i blodsocker men med tanke på bad, lek och chips och grejer så kan det inte bli mycket bättre. Nästan halva dagen var det min mor som passade honom och hjälpte honom hålla koll på blodsocker och kolhydrater osv. För Åsa och jag åkte till festen redan klockan 14:30. Det nästan ovärderliga blev i morse när jag pratade med honom om gårdagens statistik det vill säga jämförde bilden ovan och bilden under detta stycke som är min statistik från gårdagen. Han sätter ett L i pannan och dansar LOOSER LOOSER till mig. Det finns mycket bra dagar trots diabetesen också 🙂

Mina värden är också jätte bra men skönt när man kan ge en visst till lillpojken för en gång skull!

Blodsocker enligt CGM i skrivandets stund. Gabriel 10,7 mmol/l och Henke 4,4 mmol/l

Share