En dryg månad

Då har denna blogg varit igång i en dryg månad. Det har blivit 29 st inlägg av varierande typ. Snittar på 30-35 personer som läser bloggen varje dag. Målet med bloggen är ju att sprida kunskap om diabetes men även få en liten inblick hur diabetes kan påverka en familj. Oftas har det blivit lite negativitet runt det som händer för det kan vara så frustrerande vissa dagar. Jag har försökt att hitta ett sätt att skriva på som gör det hela intressant att läsa även om det är lite tokiga saker som händer som inlägget ZZZoombi vilket blev det som flest av er har läst. Ett annat inlägg som många läste var satans helvete jävlar , det var det absolut jobbigaste att skriva också. Men mening är att få fram så många olika aspekter i en diabetikers liv en väldigt talande bild på det är denna.

En av dagar som var väldigt bra var ju D-day. Som vi tackar Emma A för namnet 🙂 . En annan sak som jag varit glad för är hur bra det gott i skolan denna vecka för Gabriel. Han känner en iver för att gå ditt, tycker det är roligt att vara igång. och samspelet med resursen har varit extrem bra vilket gjort att de fått till toppen värden på diabetes nästan hela tiden. Det har istället blivit lite tokigt när han varit hemma med BS som går upp och ner.

Vissa dagar är man tröttare en andra Åsa och jag hade bestämt att vi skulle byta varannan dag ett tag på Gabriels insulin. Vilket vi skulle gjort i fredags. Men alla utom Gabriel var rätt trötta efter skolstarts veckan. Vi orkade inte det i och med att Gabriel behöver sova pga grund av känslorna med att sticka sig för infarten. Det blev bytt en dag senare vilket är den normala dagen för byte dvs vart tredje dag. Anledningen att vi ville byta varannan dag är just att det varit så varmt och insulin blir ju sämre effekt på ju mer värmde det blivit utsatt för.

Tack för att ni tar er tid att läsa mina texter.

Blodsocker enligt CGM i skrivandets stund Gabriel 5,9 mmol/l Henke 4,3 mmol/l

Share