Perfekt dygn?

Med diabetes är det ju snabba vändningar. Ena dagen funkar allt perfekt nästa blir en massa strul när insulin är dåligt pga av tex värme. Idag vid middagen (kokt kalv i dill sås) diskutera vi med Gabriel att efter pump krånglet här om dagen att det sett rätt bra ut med hans blodsocker. Men vad kan göra för att det ska bli ännu bättre osv. Vi frågar honom vad kan vi göra när du blir äldre och du behöver ha koll på ditt blodsocker på natten då han sover så djup. Äh jag vet inte säger Gabriel. Pappa får vell fixa en makapär som som tjuter och ruskar i mig när jag bli låg. Tror du att du vaknar av det då? Jag vet inte. säger Gabriel, allt är Jag vet inte just nu… Då kommer Åsa på att jag kan bygga en väckar klocka som Kalle Anka har på julafton som aktiveras av lågt blodsocker. Och det är klart att Gabriel tycker det är en bra idé. Så min fråga nu är det någon som har en ritning på en makapär som går att koppla ihop med en CGM som är kopplad till en telefon som kan ta Gabriel täcke tjuta högt och ruska om honom och sedan får han att vakna. Det är inte lite krav de har på mig 😉

Blodsocker enligt CGM i skrivandets stund Gabriel 6,2 mmol/l Henke 7,3 mmol/l

Share