Barnkalas

I går vad det dags för ett kompis kalas där Gabriel och en klasskompis hade cykelkalas. Det var samling i Mariegrop (lekplatsen nära oss) Och så blev det en cykeltur på ca 2,5km in till badhus parken där jag stod med tänd grill.

Det blev mycket stoj och bus och lite korv med bröd samt diverse kakor och självklart lite godis på slutet. Vad gör en sådan dag med både mycket motion och godsaker med blodsockret. Med lite planering och lite jobbiga föräldrar som vill dubbel kolla. fick vi till en hyfsad kurva med tanke på aktiviteter osv.

Alla prickar som är gröna ser vi som bra! Det blev en del tempbasal (minskat grundinsulin) och chokladboll utan insulin för att hålla en jämnnivå med alla aktiviteter. Men tror de flesta om inte alla tyckte det blev en bra dag.

Blodsocker enligt CGM i skrivandets stund Gabriel 5,8 mmol/l och Henke 7,3 mmol/l

Share