Perfekt dag!

Eller kanske ska lägga till perfekt med tanke på diabetesen. För både Gabriel och jag är hemma med kraftig förkylning och en och annan liten febertopp. Men det senaste dygnet har sett ut så här på Med Gabriel blodsocker.

Det kan med andra ord blir bättre men han ligger inom målvärde ca 95% av tiden. Det senaste dygnet vilket är ett toppenresultat särskilt med en infektion i kroppen. Men trots förkylning och rinnande näsa fortsätter hanteringen av diabetesen oavbrutet.

Han jobbar hårt med att bli säkrare på att byta insulin även om han total vägra sticka sig med infarten till pumpen. Men så skönt att det funkar att sticka honom nu mera som ett resultat av att vi bytte till TruSteel infarten. Nu verka CGM och doser ligga rätt bra så det är att gilla de dagar och nätter man får lite lugnare och framförallt får sova utan en massa larm. Men nu hoppas vi på snabbt tillfrisknade så höstlovet blir toppen nästa vecka.

Blodsocker enligt CGM i skrivandet stund Gabriel 10.0 mmol/l och Henke 6,4 mmol/l

Share