Snubblade på mållinjen

Blodsockret låg bra hela dagen och jag hade varit på Öland och passade då på att köpa med hem lite kroppkakor från Arontorp på vägen. Jag hade ett ett värde inom målområdet på 100% och gick och hoppas det är det skulle bli en hundra dag… Men kroppkakorna satte en käpp i hjulet.

2 punkter över linjen och det sjönk till 99% men det var för få att få någon respons på hi som ligger kvar på 0% Men sedan en liten stund senare fick jag en dropp som gick lite försnabbt för att pumpen skulle klara av det och jag han inte med druvsocker så det blev 4 punkter till utanför målområdet. men denna gång 4 punkter på lo gav en 1%

Hur mycket energi man lägger på sin diabetes och igår la jag mycket i ett försökt att nå 100% men det sket sig igen. Det räcker med en snabb ofrivillig tupplur i soffan för att statistiken ska droppa. Men Jag får numera ofta in jättebra värden och det är jag väldigt nöjd med. Hoppas att vi kan få Gabriel lika bra också. Men en livlig pojk på 8 somrar är inte lika lätt att hålla inom målområdet.

Trevlig helg på er!!!

Share