Gott Nytt År!

Då var 2020 slut och 2021 har precis öppnats sin dörr för nya äventyr. Hela familjen ligger och sover fortfarande inklusive hunden. Själv har jag har lite svårt att sova pga min värk. Det är lite konstigt det här med värken. De dagar jag har det riktigt jobbigt när min gamla whiplash tycker den ska göra allt för att försöka förstöra dagen så ligger mitt blodsocker nästan perfekt hela dagen var bara en lite höjning på slutet av kvällen. Mycket tack vare all god mat som Emma hade fixat. Det kan ju lätt bli så att man uppskattar lite fel när mat läggsupp fint och det är lite mat som kanske inte äter varje dag. Emma var en riktig klippa i köket igår. redan efter frukost satte vi igång med Confitomater och så byggdes bara på hela dagen. Där jag mest satt och förklarade vad hon skulle göra osv.

Gabriel hade en lite episod med blodsockret igår där han blev väldigt hög ett par timmar, så här i efterhand lokaliserade vi det att han drack ett glas cider där vi glömde insulinet. Det gäller att vara vaken och pigg hela tiden för att få bra blodsocker.

Nu på morgonen av Ny årsdagen är det dags att byta CGM på Gabriel tror det är 3:e på raken som sitter hela tiden och har stämt riktigt bra. Det är skönt när man hittar ställen på hans lilla kropp som tar emot CGM bra och ger värden som är för det mesta korrekta. Men nu behöver de ställena vila ett tag och det blir nog magen som ska CGMas idag. Få se lite vad Gabriel tycker om 10-15 min när jag behöver vecka honom för lite frukost så inte hela dagen blir tokig med kraftiga svängningar av blodsocker.

Med detta inlägg vill jag tacka alla som tagit sig tid att läsa vår lilla blogg under det gånga året. Och hoppas ni ska kunna ha glädje av mina texter även under 2021!

Share