Det går framåt.

Vi hittar bättre oh bättre på Gabrels Control-IQ inställningar. Natten blir bättre och bättre lika så dagarna även om han har lite högre medelvärde. Men hellre lite högre medelvärde än en berg- och dalbarna med massa kännigar och bergstoppar. Men vi åt faktiskt ute igår på alla hjärtans dag. Och vi misstänker att ev den sockerfria Kolan var vanlig kola som han drack. För redan innan maten började stiga och fortsatte så till skyhöga värden.

Nej tyvärr hade vi inte med den vanliga blodsocker mätaren med oss in på restaurangen. För då hade vi kunnat ta blodsocker på läsken för att se om det verkligen var ett sockerfritt alternativ. Men några timmar senare med lite manuellkorr så löste vi det också och fick ett stabilt blodsocker under natten igen. Control-IQ är en gudagåva när man fått in alla inställningar. Med det sagt så behöver ju alla doser ändra lite hela tiden som vi alltid gjort då han kommer in och går ur växt perioder och förutsättningar ändras. Så även om livet blir lite lättare att hålla sockret med control-IQ så kan man aldrig lite helt på tekniken.

Det är ju lätt att hålla socker…..

Nu är frukost uppäten och återigen dags att byta infart och insulin på Gabriel innan skolan och så väntar ett härligt Friidrotts pass i eftermiddag/kväll med syster Emma som tränare.

Share