Få dagar kvar av lovet

Åsa på väg till jobbet och jag få nöjet med att vara hemma med mina två underbara barn. Har planerat lite aktiviteter idag, det är ju ändå lov. Tanken är att vi ska hoppa upp på cyklarna med väskor fyllda med korv, pinnbröd, ketchup, marshmallows och annat gott. Och ta oss en liten grillomgång i skogen. Har planer på en plats, få se om den är upptagen, är det så får vi cykla lite längre och hitta en annan plats.

Som alltid när 2 diabetiker sitter på cykeln kommer det finns saft, druvsocker och annat söt i fickor och väskor. Men då detta är en planerad aktivitet blir det lättare att hålla blodsockret bra än när det blir spontanaktiviteter.

Så nu håller vi tummarna för att solen skiner, varmt kaffe och en goda korvar. De 2 sista är lätt ordnat och jag tror vi får den första också 😉

Share