Valborg!

I år blir det ju en lite annorlunda valborg hemma. Men planen blir att äta gott och har det lite mysigt med familjen. Så ända elden vi kommer ha är grillelden.

Gabriel har haft lite stök med blodsockret senaste dagarna, har legat lite högt under skoltiden. Vilket får mig att misstänka att det kanske är något utom fel kvoter och problem med utrustning, även om CGMen har spökat lite. Jag misstänker att han saknar sin ordinarie resurs som han är väldigt trygg med. Bonus resursen som brukar ställa upp så fort ordinarie är borta har gjort/gör ett väldigt bra jobb. Men tyvärr är så spelar känslor in i hur diabetes reagera, och upplever Gabriel inte samma trygghet även om han säger att det är lugnt och han tycker det funkar bra så kan det mycket väl vara en underliggande känsla som spökar denna gång.

Idag så är bonus resursen borta också så person nummer 3 kommer stiga in, hon har haft kontakt innan med Gabriel. Samt så finns ju ordinarie lärare som kan hans diabetes i klassen. Så det kommer säkert gå jättebra. Och jag finns ju bara ett telefonsamtal bort om frågor och annat skulle dyka upp. Än så långe har ingen av mina kunder reagerat på lite av brott när det gäller det lilla charmtrollet G. Vilket jag annars har som regel att fokusera på kunden jag har och låta telefonsvaren jobbar för lönen

Så när skolan är klar och Emma kommit hem får jag hjälp i köket och vi ska nog kunna få ihop blandningen av getost rödbetor, sallad och lite rostade nötter, till förrätt och få i gång grillen till dess att Åsa dyker sent om sider då hon har långfredag. Kan ju ev behövas en bonus mellis när Åsa slutar så sent ska kan ev bli lite mjukglass idag igen om sonen skött sig i skolan, och inte stökat för mycket med bonus-bonus resursen.

Share