Aspan del 3 av 3

Även sista dagen händer det grejer! Barnen hade spelat lite pings bla. medans de vuxna fick lite föreläsning från två av ungdomsledarna. Samt gjorde av slutning på de sista föräldrarna som inte hade hunnit dela med sig av sin resa genom diabetesvärlden. Sedan måste det ju städas och plocka undan efter några dagar med aktiviteter. Det har varit mycket skratt och bus under hela helgen. Det är många saker som funka och det var en hel del sponsorer som gjorde det möjligt att till detta läger, detta diabeteskollo. Ett relativ nytt företag som hade fixat en gåva till barnen genom sommarlovsboxen var Diabetic box. Mer om dem finns att läsa här. Det var en låda fylld med information och lite godsaker som bla sockerfritt godis och druvsocker.

Diabetic box hade även ordnat med en vattenflaska som gick att hänga runt halsen tillsammans med en namn bricka.

Vatten flaskan var verkligen behövlig denna helgen för det har varit varmt och soligt hela tiden även om det blåste lite svalkande idag.

Hur har det går med hanteringen av diabetes då? Jo det har gått rätt bra Lägerprofilen vi hade skapat till Gabriel funkade faktiskt jätte bra självklart fanns det dalar och ett och annat berg men nätterna byggde han stenpir vilket var väldigt skönt. Ända var på väg därifrån idag så var det ju en mjukglass som hägrade. Tillsammans med bilfärden och lite för sent byte till normalprofilen igen så var han uppe och svävade bland molnen en stund.

Men vad gör väll det efter en toppen helg! Ett stort tack till Diabetesmammorna !!!

Share