Barndiabetesloppet 2022

Det blir ett Barndiabeteslopp den 17 sep kl 10 i svartbäcksmåla aktivitetsområde. Vi utgår från parkeringen man går precis så mycket man vill och vi 10:45 ca ta ni fram den medtagna fika korgen så fikar vi tillsammans och de som valt att delta i den digitala Tipspromenaden får de rätta svaren och lite priser delas ut.

Anmälan gör ni på barndiabetesfonden hemsida genom att klicka på länken. Skulle ni sakna skrivare vidarebeordra PDF ni får efter anmälan till henrik@hemdatahjalpen.se med namn på deltagarna så skriver vi ut nummer lappar åt er också. Vore jätte kul om alla ville vara med på bild så vi kan tagga bilden i sociala medier med #barndiabetsloppet2022 .

Bidra med vinster gör bla Brokagärde Ekogård vi jobbar på att kanske ytligare något företag vill bidra.

Välkomna!

Share