En myskodag…

Den börjar som helt vanligt, men då Åsa har semester bestäms det att hon tar morgonpromenaden med Kricke. Jag har då tagit för lite insulin till frukost. Så jag tar extra för att kompensera det. Där efter är det inte mycket som stämmer. Jag blir hög och svårt att få ner tills jag helt plötsligt bara börjar rasa. Ser på Gabriels blodsocker att något hänt i skolan. för han sjunker inte efter lunchen som han brukar. Det visade sig att han varit lite arg och hamnat i diskussion om maten där han bestäms sig för att något fanns i soppan som det inte gjorde. Vilket leder till något förhöjt blodsocker där känslor är enda orsaken.

Mitt blodsocker fortsätter leva lite loppa men nu vill de inte stiga äter lunch helt utan insulin och kommer upp i 4,8 innan det sjunker igen. Kan vara frukost insulinet som blev en eftersläntrare. Gabriel blir lite lika dan efter hemkomsten från skolan. Men nu har det blivit dags att få ihop det sista du vi tänka spendera en helg i sommarstugan.

Diabetes saker med lite backupp för 2 nätter ifall något börjar strula för 2 diabetiker.

I bilen till stugan fortsätter det hända saker vi har fått ordning på blodsockret igen. Men helt plötsligt vill inte internet fungera för alla diabetesrelaterade apparo ch klockor för mig. dvs jag får inget värde i varje sig min klockan som kräver internet eller någon som helst data från Gabriel. Men det funkar för Åsa. slutar med att ni vi kommit fram till stugan är jag tvungen att noll ställa alla nätverksinställningar på telefon. Då hoppar det mesta igång men jag tappar istället blåtands anslutning mellan min telefon och CGM. Fin start på en kort semester i stugan…

Tur att man en underbar utsikt….

Trevlig helg!

Share